Je bekijkt de reis...

China
a
A
21 april 2014 15:14 | Door: Mieke
Fijn om te horen dat de reis goed verlopen is. Niet al te veel afvragen wat je eet, gewoon alles maar proberen :-) Je hebt de Imodium toch wel mee? Leuk om jullie zo trouwens te kunnen volgen, zal regelmatig even checken. Veel plezier!!! xxxx M.
21 april 2014 15:20 | Door: lia peters
Lieve den en rob
Wat leuk om jullie te kunnen volgen. Ik volg jullie en krijg plaatjes (herinneringen) het lijkt me prachtig.
Geniet en relax, je moet wennen aan alles toch?? Liefs Lia
21 april 2014 16:02 | Door: Henk Dolfing
Leuk om jullie te volgen, veel plezier en geniet er van! En als jullie geruchten horen over Tibet laat me maar weten?!?
21 april 2014 19:27 | Door: harry
goede reis in de sneeuw!!
21 april 2014 19:31 | Door: Paula Boon
Wat een andere, maar prachtige wereld! En hier is het Pasen met gisteren een heerlijk zonnetje. In de tuin gewerkt, Fenneke! Ik wens jullie een hele mooie reis toe! Liefs van Paula
21 april 2014 22:00 | Door: Roland
Leuk om te lezen. Veel plezier en inspiratie!
22 april 2014 09:18 | Door: Ridi Ooms
Ja, dan stap je zomaar van de ene wereld in de andere, wat een verschillen!
Leuk om zo een beetje mee te kunnen reizen.
Ik wens jullie vele prachtige, inspirerende en verrijkende ervaringen!
En ach.... sneeuw hadden we deze winter nog niet gehad, toch?;-)
Groetjes, Ridi
28 april 2014 16:05 | Door: Dkollenbrander
Hoi hoi fen en rob,
Ik zag jullie fantastische reisverslagen pas gisteren toenikbij de spam terecht kwam.
Daar zaten ze. Helemaal te gek dat jullie zo'n mooie spirituele reis samen kunnen maken.
Ik ga hier eens breed voor zitten . En wat een mooie verzorde verslagen met fotos.
Ik wens jullie een hele mooie voortzetting van de reis en wat zullen jullie veel te vertellen hebben.
Pas goed op jezelf en veel groetjes van dortie
29 april 2014 09:46 | Door: Nanja
Haha ja welkom in China, zelfs in 4sterren hotels zul je het met handen- en voetenwerk moeten uitleggen :p naar mijn ervaring